Tealevelek

Minden, ami tea: teafajták, elkészítés, tippek, trükkök, érdekességek, újdonságok, kóstoló és még sok más téma. Független teablogom ajánlom érdeklődőknek, teamánoknak, tearajongóknak. MsTea

Goldenblog

A Goldenblog 2011-es gasztro zsűrije szerint a Tealevelek benne van a TOP 11-ben! Köszönöm ezúton is az elismerést, a megtiszteltetést! MsTea

Friss topikok

  • tomki: Rossmannban láttam a napokban a keskenyebb változatot. (2018.08.07. 15:44) Ja kérem, ez teafilter kinyomó!
  • László Idősebb Csuja: EGYETEMISTÁK figyelem! Már több, mint 20 éves tapasztalatom alapján mondom, hogy a szívet és a vé... (2017.03.14. 17:56) Mate, a varázsital
  • Csulki: "A szocializmus idején érvényesülő szovjet hatás még ma is érezteti hatását: sokan átvették a tea ... (2017.01.24. 14:35) Egy kis magyar teatörténelem
  • Gazz: Nem a koffein mellett, hanem helyett. (2015.03.30. 15:16) Mate tea - a jótékony serkentő
  • jovokmegyeknezelodok: Itt is kapható: atomzsir.hu/eper-alaku-szilikon-tea-filter (2014.09.26. 13:11) Kell egy kis móka!

2008.11.19. 11:31 MsTea

Szülinapos Tealevelek

Egyéves szülinapját ünnepli a Tealevelek blog, ez alkalomból összegyűjtöttem, hogy kik, honnan nézegettek az oldalon valamit, és azt is elárulom, hogy melyik cikk a legnépszerűbb az elmúlt egy év adatai alapján. De előbb következzen egy kis személyes összefoglaló.

Egy éve fogalmazódott meg bennem, hogy jó lenne egy blogot készíteni. Nem mintha unatkoznék, csak úgy éreztem, hogy lenne mondanivalóm, például a teáról. De nem vagyok annyira egocentrikus, hogy magamról írjak, meg akkora rajongója sem vagyok híres embereknek. De mindenkinek szíve joga. Szerintem amúgy remek dolog, hogy mindenki leírhatja a véleményét, amiről szeretné.
Szóval tavaly november 19-én égtem a láztól, hogy nevet találjak a blogomnak, amely a teáról szól. A blog az én kis titkom volt, amit először csak néhányakkal osztottam meg, azon túl, hogy az talált rá, aki akart, akinek szerencséje volt. Több mint 20 ötlet közül kerekedett ki végül a Tealevelek név, nagyon a szívemhez nőtt azóta. Mert van benne tea, ez már csak jó lehet J Úgy tekintem, hogy a posztjaim levelek Nektek, Nekem a teáról, az teás élményekről, ezért is levelek. Na meg levelek, mert a tealevelek miatt jó ízű az a forró folyadék, amit sűrűn iszunk.
Aztán a blog-indítás nehézségei, ismeretlensége után megtörtént az, amire nem is számítottam, a blogom kikerült az index főoldalára. Jött rengeteg komment, amit ezúton is nagyon köszönök, és azt is, hogy rengetegen megnéztétek az oldalt! Repdestem az örömtől! Vannak visszatérő látogatóim is, akiknek külön köszönet, hogy érdemesnek tartják a weblogom arra, hogy olvassák.
Nagyon sok cikk van még a fejemben, úgyhogy nem fogunk unatkozni a jövőben sem. Napról-napra újabb és újabb fajta teák jelennek meg, valamint a régóta ismertek sem ismertek mindenki számára, így számomra sem - ezeket és az újdonságokat is szeretném kipróbálni, megnézni, megszagolni, majd írni róluk. Ha lehetne, minden teáról írnék. Meg is fogom próbálni, végülis van még időnk! Ha nem is mindről, de amennyiről még kellemesen erőltetés nélkül írni tudok, arról fogok is!
Röviden: köszönöm Nektek, hogy olvassátok a blogom, igyekszem még több és még jobb cikkekkel szórakoztatni Titeket, akinek van ötlete, hogy miről szeretne még olvasni, nyugodtan írjon a tealevelek@yahoo.com e-mail címre, és várom a hozzászólásokat is!
(Illusztráció: David Lanham - Tea for two
Íme a tények az elmúlt egy évről:
  • 1890 látogatás 
  • 3372 oldalmegtekintés 
  • 1514 egyedi látogató 
  • 375 visszatérő látogató
A legnépszerűbb:
Büszkeségeim:
  • keddi nap volt, amikor a blog kikerült az index főoldalra
  • sütött a nap, amikor a Tealevelek második magyar teablogként felkerült a világ teablogjait tömörítő listára, a Tea Guy Speaks blogon - a lista
  • a blog Page Rank-je 1-es, ami nagyobb, mint nulla!
 
Nos, jó teázást és jó olvasgatást mindenkinek! Üdv, MsTea

2 komment



Címkék: lista szülinap kommentek tea olvasók tea guy speaks tealevelek teablog



Vissza a főoldalra »

A bejegyzés trackback címe:

https://tealevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr15777478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MsTea 2008.11.19. 11:54:42

Nagyon köszönöm a jókívánságaid, hé! :)

zoranka · http://www.pecsiborozo.hu 2008.11.25. 09:00:38

Boldog blogszületésnapot! És mi kitartóan továbbra is reménykedünk, hogy előbb-utóbb születik majd cikk a borosteáról, mint kiváló népi gyógyszerről... :)
süti beállítások módosítása