Tealevelek

Minden, ami tea: teafajták, elkészítés, tippek, trükkök, érdekességek, újdonságok, kóstoló és még sok más téma. Független teablogom ajánlom érdeklődőknek, teamánoknak, tearajongóknak. MsTea

Goldenblog

A Goldenblog 2011-es gasztro zsűrije szerint a Tealevelek benne van a TOP 11-ben! Köszönöm ezúton is az elismerést, a megtiszteltetést! MsTea

Friss topikok

  • tomki: Rossmannban láttam a napokban a keskenyebb változatot. (2018.08.07. 15:44) Ja kérem, ez teafilter kinyomó!
  • László Idősebb Csuja: EGYETEMISTÁK figyelem! Már több, mint 20 éves tapasztalatom alapján mondom, hogy a szívet és a vé... (2017.03.14. 17:56) Mate, a varázsital
  • Csulki: "A szocializmus idején érvényesülő szovjet hatás még ma is érezteti hatását: sokan átvették a tea ... (2017.01.24. 14:35) Egy kis magyar teatörténelem
  • Gazz: Nem a koffein mellett, hanem helyett. (2015.03.30. 15:16) Mate tea - a jótékony serkentő
  • jovokmegyeknezelodok: Itt is kapható: atomzsir.hu/eper-alaku-szilikon-tea-filter (2014.09.26. 13:11) Kell egy kis móka!

2008.12.15. 19:12 MsTea

Tea fotózáshoz, fotó teázáshoz!

 

Peter MacDiarmid/ Getty Images

Eleinte úgy gondoltam, hogy nem kell minden blogbejegyzéshez képet rakni. De nagyon hamar megváltozott a véleményem: igenis KELL FOTÓ minden poszthoz, mert az embernek kell egy vizuális input – kell egy kép, hogy legalább lássa a kedves olvasó, amit épp írásban ecsetelek. Például épp egy gyönyörű teázó magyar vizslát pink csokornyakkendőben... :)
Szóval ennek okán próbálkozom fotókat szerválni a cikkekhez, ami néha nem könnyű. Mert ugye nekem sincsen birtokomban sem egy szuper fotómasina, sőt néha az a tea vagy bögre, stb. sem, amiről írok (de nagyon szeretném – ezúton kérem a Mikulást, hogy hozzon jövőre is ezt-azt). Természetesen ez alól kivételt képeznek a Kóstoló rovat cikkei. Mert azokat személyes tapasztalat alapján írom.
Igyekszem magam képezni fotósügyileg is, és örömmel olvasom fiatalriporter blogját, ami nekem, amatőrnek néhol túl szakmai, de tetszik, ahogy rávilágít összefüggésekre, és mindezt kellemes humorral fűszerezi. Őszintén örülök, hogy vérbeli fotósok is teáznak! És igen, egyetértek, lehetne több tea itthon is a filterekben, áldásos lenne. Bevallom én nem bírom a brutál erős teát, de tiszteletben tartom mindenkinek az ízlését!
Egyébiránt ha már ilyen kesze-kusza eszmefuttatásba kezdtem, el kell mondanom, hogy rengetegen teázunk! A tea a víz után a második legnépszerűbb ital! Nem a whiskey, nem a kóla, és még nem is a bor fogy legjobban. No persze a boros tea az más tészta ;) Erről írok majd egy posztot! Nagyon sok minden vár már listámon, hogy megírjam! Remélem nem fogyok ki az ihletből és a téli fellélegzés idején sok jó cikkel tudlak benneteket boldogítani!
Másrészt pedig kampányt indítok a Comic Sans betűtípus használata ellen. Mert csak.
Karácsonyi készülődés közbeni nyugtató teázós pillanatokat kívánok! MsTea
UI: Kedves Fiatal Riporter! Köszi a PG reklámot!
 

 

2 komment



Címkék: reklám fekete fotóblog tips pg



Vissza a főoldalra »

A bejegyzés trackback címe:

https://tealevelek.blog.hu/api/trackback/id/tr37825757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

waccamár 2008.12.16. 19:21:33

én pont az általad belinkelt fr poszton keresztül kerültem ide :)

MsTea 2008.12.17. 09:01:59

Örülök, kedves waccamár! Üdv a Tealeveleken!
süti beállítások módosítása